Bedre helbred

Hvorfor er en udestue godt for dit helbred?
At vågne op til en solrig morgen, giver en følelse af at være i live! Sådan en kraft, har sollys til, at løfte humøret.

Lys er en livsfaktor
Faktisk er det blevet videnskabeligt bevist, at naturlige lys er lige så vigtigt for vores sundhed og velvære som mad og vand.

Ikke alene vil det hjælpe med, at holde din hud i god stand, men det spiller også en afgørende rolle i, at holde kroppen aktiv og dit sind sundt.

I vintermånederne
udvikle en halv million mennesker en form for depression kaldet Seasonal Affective Disorder (SAD), som er direkte relateret til lysafsavn - Læs mere på siden Videnskab.

Den tilstand kan forårsage humørsvingninger, apati, søvnproblemer, angst og overspisning, hvilket igen kan fører til vægtøgning og vedvarende depression.

Vintertræthed
Mens de fleste af os, dog aldrig får så alvorlige symptomer, ikke desto mindre, er det almindeligt for mange mennesker, at opleve 'vintertræthed' - især når de er buret inde hele dagen på arbejdet, eller slår sig ned derhjemme, og er derfor udsat i mange timer til kunstigt lys - Tænk på hvor meget aktivt tid der mistes i de 3 - 6 måneder vinterperioden er / kan være!

En løsning
Så hvordan kan man modvirke den følelse af trøstesløshed og depression, som dagene der bliver kortere og de lange vintermåneder, sætter os i?

En enkel og hurtig måde
er at investere i en udestue, der giver dig mulighed for at indfange alle stråle af naturligt lys, hele året, og bringe det bølgende ind i dit hjem.

Få en tilbygning
hvor væggene er lavet af transparent glas i stedet for mursten, træ eller sten, betyder at du kan maksimere din eksponering af naturligt lys, og at du dermed føler dig bedre og sundere.

Du har ikke nødvendigvis behov for klare vinteren himmel og strålende solskin for at drage fordel af en udestue.

Husk
det er det, at have adgang til naturligt, frem for kunstigt lys, der gør hele forskellen.

Vi i DU NORD
har været en førende rådgiver og leverandør af Udestuer, Vinterhaver og Terrasse-lukninger i over 20 år.

Vi tilbyder udestuer og vinterhaver der er bygget til at holde til det danske vejr i mange år.

Patenteret glas
Samtidig kan vi tilbyde en unikt og patenteret glas, kendt som CONSERVAGLASS SELECT ™.

Glasset er genialt designet til at holde din udestue eller vinterhave køligere om sommeren og varmere om vinteren. Og det er naturligvis afgørende, hvis du ønsker at nyde fordelene ved naturlig lys 365 dage om året.

Så det er ikke nødvendigt at lukker din udestue eller vinterhave ned om vinteren, fordi den er for koldt til at sidde i!

Vores kunder
Susanne og Stig fra Vedbæk, kan stå inde for de sundhedsmæssige fordele, som deres Vinterhave bringer både dem, deres dyr og planter!

"Det er nu minus fem grader, og omkring 10 cm. sne udenfor. Skal vi klage? Overhovedet ikke! Vi har jo vores vinterhave og er omgivet af planter.

Samtidig kan vi nyde vores have, året rundt, inde fra vinterhaven.

Den ekstra ilt fra planterne hjælper med til at holde os sunder, og den ekstra varme på solrige dage hjælper, ikke kun med varme i huset, men også på vores humør”.

Videnskab
Læs mere og de videnskablige undersøgelser