Santex Elegance Plus - Tilbehør

Luftventil
Trinløst regulerbar luftventil i aluminium, der sikrer optimal ventilation af rummet. Ventilen, som er forsynet med et effektivt insektgitter, betjenes særdeles let med et håndtag. Hulmål: højde 75 mm, bredde 440 mm. Farve: natur eller hvid.
Obs! Må ikke monteres i bærende bjælker!

Blæserelement
Hvidlakeret element (1000 W, 220 V, 1-faset) til hurtig opvarmning af udestuen. Termostatstyret og lydløst. Leveres komplet med ledning og jordet stik. Kan også anvendes udelukkende som blæser. Blæseren kører kontinuerligt. En svag luftbevægelse forhindrer kondens og fugtdannelse.
Når den elektroniske (0,1 grads nøjagtighed) termostat kalder på varme, så varmes rummet hurtigt op. Elementet er kapslet (IP 23) og tåler vandspild
direkte ned i blæseren. Elementet er koldt under fuld drift, hvilket indebærer, at der ikke er nogen risiko for at brænde sig. Motoren er kun på 10 Watt ekskl.
Opvarmningsstrøm, hvilket betyder, at driftsomkostningen bliver meget lav. 2 stk. 1000 W-elementer passer til en 10 A-sikring.

Gulvliste
Gulvlisten giver en smuk overgang mellem gulv og nedre sporprofil. Kan reguleres til forskellige gulvhøjder, fra 0 til 28 mm.
Skydelås
Indbygget lås i sideprofilet.
Låsehåndtag
Gribevenligt håndtag med indbygget låsefunktion.
Fås i natureloxeret, hvid- eller sortlakeret.
Gulvvarmemåtte
Gulvvarme findes som måtte med indbygget elkabel på rulle måtte. Måtten er enkel at uglægge, dækker hele gulvfladen og giver en god varmestredning i hele rummet. Termostaten regulerer temperaturen til lavest mulige energiforbrug. Kan suppleres med Santex-blæseelement.

 

 Udestuer i limtræ

Komplet Santex brochure
(30 Mb stor zip fil - kan tage tid at hente)

DreamBuilder
er et værktøj fra Santex, hvor du i et online program kan tegne / opbygge en 3D model af af en udestue og se / få ideer og inspiration til hvorledes din egen kan / skal se ud.

Systemet kræver et lille hjælpeprogram der, hvis du ikke allerede har det på din computer, vil blive installeret automatisk.

Start DreamBuilder