Læs mere på:
www.santex.dk

Montering af din nye Santex udestue

Superenkel montering
Skal du bygge selv, kan du vælge mellem en række fabrikater. Du er velkommen til at sammenligne dem med os. Det kan vi godt tåle. Santex udestuer sælges nemlig i byggesæt, hvor alt er forberedt, færdigskåret og bearbejdet til mindste detalje. Det hele passer sammen med millimeters nøjagtighed. At sætte de forskellige dele sammen er omtrent lige så let som at lægge et puslespil. Sektioner med brudte hjørner leveres for eksempel færdigmonterede med glas. Vi medsender en udførlig monteringsvejledning, som viser arbejdsgangen trin for trin. Fås også på DVD.

Gør det selv
Du kan sagtens bygge din udestue helt på egen hånd, hvis du bare er nogenlunde fiks på fingrene. Med et pålideligt vaterpas og en god bore-/skruemaskine kommer du langt. Og med en god håndlanger kan udestuen stå færdig på nogle dage. At bygge selv har mange fordele, ikke mindst i budgettet. Desuden bliver du en erfaring rigere og får et morsomt minde med i købet. Ved tilslutning mod tagfod anbefaler vi, at du benytter en fagmand.

1. Efter at rammen er malet, starter du med at montere de bageste stolper og bjælken på husfacaden.
2. Sæt de brudte hjørnesektioner med færdigmonterede ruder på plads fortil og montér gavlbjælkerne.
3. Skru bjælken i rummets forkant fast og fortsæt med midterspærene. Nu er rammen klar!
4. Skru tagpladerne fast.
5. Montér sporprofiler og løft glaspartierne på plads.
6. Afslut med at montere tagrender og nedløbsrør. Så er det bare at sende invitationerne ud.
.Udestuer i limtræ

Komplet Santex brochure
(30 Mb stor zip fil - kan tage tid at hente)

DreamBuilder
er et værktøj fra Santex, hvor du i et online program kan tegne / opbygge en 3D model af af en udestue og se / få ideer og inspiration til hvorledes din egen kan / skal se ud.

Systemet kræver et lille hjælpeprogram der, hvis du ikke allerede har det på din computer, vil blive installeret automatisk.

Start DreamBuilder