DN 120 Udestuer

Farver
Bygningerne leveres lakerede i valgfri RAL-farve, Kan også leveres 2-farvet (en farve indvendigt og en anden udvendigt).

Facadepartier
Udestuen kan forsynes med vinduer og døre i Aluminium eller PVC. Desuden kan udestuen forsynes med foldedøre eller skydedøre i Aluminium.

Systemet
DN 120 er opbygget af kuldebrosisolerede aluminiumsprofiler med valgfrit glas i taget (det nederste glas skal dog altid være lamineret). Udestuen kan forsynes med fx. SKN174, Grå Parasol eller andre former for soldæmpende glas, mulighederne er uendelige, så tag en snak med DU NORD og få det glas der passer til dine ønsker og behov.
DN 120 kan også forsynes med termotagplader, hvis dette skulle ønskes. Under alle omstændigheder, får du et effektivt isoleret tag, som du kan slappe af i året rundt.

Muligheder
DN 120 produceres altid til den enkelte opgave, dette giver den størst mulige fleksibilitet. Systemet kan uden understøtning, leveres i dybder op til 5 meter.

Personlig skapelse
Skab en personlig og unik udestue gennem vores store og brede sortiment, hvor de fleste produkter kan bestilles helt efter dine mål og ønsker.

DN 120 er et profilsystem til tage, med brudtkuldebro. Strukturen består af rørformede aluminiumsprofiler hvorpå glasset hviler. Anvendelsen af flade dæklister udvendigt, giver taget et fladt udseende udefra. Indvendigt fås de rørformede profiler i forskellige stilarter: Funktionel, Renæssance eller Softline.

DN 120 systemet tilbyder mulighed for at integrere med skydedøre, foldedøre, vinduer mv. både i aluminium og i PVC.

DN 120 systemmet består af to aluminium semiprofiler som er samlet med to isolering strimler. Disse omega-formede strimler er fremstillet af polyamid forstærket med glasfiber. Systemmet tillader brug af forskellige farver indendørs og udendørs.

DN 120 systemet er forsynet med gummilister i EPDM gummi som sikre en vandtæt og langtidsholdbar udestue.

Systemet kan tilpasses både til brug med glas eller med polycarbonat plader. Glasset er fastgjort til spærene med en dækliste i samme design som den bærende profiler, og er skruet på.

Det er muligt at bygge udestuer både som fastgjorte til eksisternde hus og som fritstående udestuer. Oplukkelige tagvinduer med brudt kuldebro kan integreres i taget.