En udestue er et lukket “glashus”, der fortrinsvis er beregnet til at forlænge sommersæsonen, fra tidligt forår til sent efterår. DuNord Udestuer produceres i samarbejde med vores partner Aluxe® i Tyskland efter strenge kvalitetskrav.

Udestuerne laves specifikt til jeres projekt, således at I altid er sikker på at få noget som passer præcis til jer. Du kan selv stå for montering eller få en af vores samarbejdspartnere med speciale i montering af vores udestuer til at lave arbejdet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning og bistand. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på udestuer, terrasseoverdækninger eller ombygninger.

ALU Frameless Skydedøre

ALU Frameless Skydedøre er fremstillet ved at sætte skydedøre i terrasseoverdækningen ALU Simple. Denne model er vores billigste fremstillet i aluminium, uden at der dog er gået på kompromis med kvaliteten. Skydedørene kan være enten med enkeltlags glas eller med termoglas.

Har du behov for ekstra stor spændvidde, kan terrasseoverdækning ALU Simple leveres i helt op til 7 meters bredde og 2,5 meters dybde.

Priser fra 15.000 kr. for en udestue på 15 m2

Se mere

ALU Frameless Skyde-/drejedøre

ALU Frameless Skyde-/drejedøre er baseret på vores kraftigere kvalitet terrasseoverdækning – ALU Strong Terrasseoverdækning – fremstillet i aluminium, som leveres på specialmål og med enten varmeafvisende HeatStop termotag, 10 mm lamineret klart glastag eller 5 lags polykarbonat tagplader.

ALU Strong kan isættes næsten alle former for skyde- eller foldedøre, vinduer, terrassedøre, m.v. Du vælger selv fra vores store udvalg eller kontakt os for at få rådgivning.

Pris fra 20.000 kr. pr. m2

Se mere

ALU Single Skyde- og Fastkarmdøre

ALU Single Skydedøre er fremstillet ved at sætte skydedøre i en af vores terrasseoverdækninger. DNU12 er vores billigste fremstillet i aluminium, uden at der dog er gået på kompromis med kvaliteten. Skydedørene kan være enten med enkeltlags glas eller med termoglas.

Har du behov for ekstra stor spændvidde, kan terrasseoverdækning ALU Comfort leveres i helt op til 7 meters bredde og 7 meters dybde.

Priser fra 25.000 kr. pr. m2

Se mere

ALU Single Skyde-/drejedøre

ALU Single Skyde-/drejedøre er en kraftigere kvalitet terrasseoverdækning fremstillet i aluminium, som leveres på specialmål og med enten glastag eller polycarbonat tagplader.

ALU Single Skyde-/drejedøre er særlig velegnet, hvis du på et tidspunkt ønsker at lukke terrasseoverdækningen af med skyde- eller foldedøre, således at du får yderligere læ på terrassen eller måske oven i købet en hel udestue.

Se mere

ALU Double Skydedøre

ALU Double Skydedøre er fremstillet ved at sætte skydedøre i en af vores terrasseoverdækninger. DNU12 er vores billigste fremstillet i aluminium, uden at der dog er gået på kompromis med kvaliteten. Skydedørene kan være enten med enkeltlags glas eller med termoglas.

Har du behov for ekstra stor spændvidde, kan terrasseoverdækning ALU Comfort leveres i helt op til 7 meters bredde og 7 meters dybde.

Se mere