Processen

DU NORD fremstiller og sælger alle former udestuer, døre og overdækninger til er give dig et bedre udeliv – ofte indendørs.

Når du overvejer, at du vil anskaffe en overdækning eller en udestue eller måske en facade til en eksisterende overdækning eller altan, starter du med at skrive dine ønsker ned, gerne på vores kontaktside og vedhæft gerne et eller flere fotos af dit hus og også gerne en skitsetegning med den ønskede placering. Du skal overveje hvor stort dit budget er.

Vi har ikke nogen fast prisliste, da prisen er helt afhængig af, hvilke komponenter du ønsker at bruge i din løsning. For eksempel kan der være stor prisforskel på en udestue med plastelementer kontra en udestue med træ og aluminium elementer.

Når du har sendt dine ønsker til os, udarbejder vi foreløbigt tilbud på løsningen. Hvis I så beslutter, at det vil I gerne gå videre med, kommer vi gerne hjem til jer for at lave en opmåling og fastlæggelse af alle detaljerne. Vores endelige tilbud vil omfatte pris på hele den del af entreprisen, som vi skal stå for. Benytter I egen entreprenør, er alle nødvendige beskrivelser til ham selvfølgelig også med i materialet.

Vores konsulenter har samlet over 40 års erfaringer med design, rådgivning og opførsel af overdækninger, facader og udestuer. Du er meget velkommen til at trække på vores ekspertise for at sikre, at du får den optimale løsning.