DuNord Terrasseoverdækninger produceres efter strenge kvalitetskrav. Overdækningerne laves specifikt til jeres projekt, således at I altid er sikker på at få noget som passer. Du kan selv sørge for opmåling eller få en af vores samarbejdspartnere med speciale i montering af vores overdækninger til at lave opmålingen.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning og bistand. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på udestuer, terrasseoverdækninger eller ombygninger.

ALU Simple Terrasseoverdækning

Alu Simple er vores basis overdækning, der kan leveres med såvel glastag som polycarbonat tag. Alu Simple tilbyder et stort spænd (795 cm) mellem stolperne og tilbyder derfor en større fri åbning af fronten.

Selvom Alu Simple leveres i mange faste størrelser, er tilpasning mulig. Den kan leveres med en bredde helt op til 795 cm og en dybde på 400 cm.

Se mere

ALU Strong Terrasseoverdækning

Alu Strong er en ekstrem stærk overdækning med ekstra robuste stolper og en ekstra stærk tagrende. Alu Strong tilbyder et stort spænd (700 cm) mellem stolperne og tilbyder derfor en større fri åbning af fronten.

Selvom Alu Strong leveres i mange faste størrelser, er yderligere tilpasning mulig. Kan fremstilles med en bredde helt op til 700 cm og en dybde på 400 cm.

Se mere

ALU Straight Terrasseoverdækning

Alu Straight er en overdækning med et moderne og robust udseende med integreret glashældning.

Det unikke, kubistiske vandrette design uden synlig hældning på taget giver mulighed for at bygge 700 cm bred og 500 cm dyb på to stolper.

Se mere

ALU Comfort Terrasseoverdækning

Alu Comfort overdækning er en basismodel af høj kvalitet. En bæredygtig overdækning, som du vil nyde i lang tid.

Alu Comfort er forsynet med isolatorer i mellem de udvendige og de indvendige aluminiumsprofiler. Dette betyder at Alu Comfort overdækningen er isoleret, så den kan anvendes til helt eller delvis opvarmede udestuer og vinterhaver.

Se mere

WOOD Comfort Terrasseoverdækning

WOOD Comfort er en traditionel terrasseoverdækning fremstillet i Limtræ, som leveres på specialmål og med enten glastag eller polycarbonat tagplader.

Wood Comfort er opbygget af dansk produceret limtræ. Konstruktionen er i sig selv bedre isolerende end Aluminiums udestuerne, da træs varmeledningsevne er dårligere (dvs. holder bedre på varmen).

Se mere