En udestue er et lukket “glashus”, der fortrinsvis er beregnet til at forlænge sommersæsonen, fra tidligt forår til sent efterår. DuNord Udestuer produceres i samarbejde med vores partner Aluxe® i Tyskland efter strenge kvalitetskrav.

Udestuerne laves specifikt til jeres projekt, således at I altid er sikker på at få noget som passer præcis til jer. Du kan selv stå for montering eller få en af vores samarbejdspartnere med speciale i montering af vores udestuer til at lave arbejdet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning og bistand. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på udestuer, terrasseoverdækninger eller ombygninger.

ALU Simple Udestue – vores lette model

ALU Simple Udestuen er fremstillet ved at sætte skydedøre i terrasseoverdækningen ALU Simple. Denne model er vores billigste fremstillet i aluminium, uden at der dog er gået på kompromis med kvaliteten. Skydedørene kan være enten med enkeltlags glas eller med termoglas.

Har du behov for ekstra stor spændvidde, kan terrasseoverdækning ALU Simple leveres i helt op til 795 cm bredde og 5 meters dybde.

Se mere

ALU Strong Udestue

ALU Strong Udestue er baseret på vores kraftigere kvalitet terrasseoverdækning – ALU Strong Terrasseoverdækning – fremstillet i aluminium, som leveres på specialmål og med enten varmeafvisende 16 mm HeatStop termotag eller 8 mm lamineret klart glastag.

ALU Strong kan isættes næsten alle former for skyde- eller foldedøre, vinduer, terrassedøre, m.v. Du vælger selv fra vores store udvalg eller kontakt os for at få rådgivning.

Se mere

Alu Pergola Udestue

Alu Pergola er en vandret terrasseoverdækning med fuldautomatiske vippealuminiumlameller. Med denne type tagdækning kan du justere vinklen på lysindfaldet og luftventilationen på din terrasse ved at dreje lamellerne op til 135 grader omkring deres akse.

ALU Pergola kan leveres i helt op til 500 cm bredde og 400 cm dybde. Vil du have ekstra sikkerhed, kan Alu Pergola udstyres med vindsensor, regnsensor og automatisk sne- og frostsensor som tilbehør.

Se mere

ALU Straight Udestue

ALU Straight Udestue  er et tag med et moderne og robust udseende.

Det unikke, kubistiske vandrette design uden synlig taghældning giver mulighed for at bygge 700 cm bred og 500 cm dyb på to stolper. På grund af dette store spænd har du en uhindret udsigt uden forhindringer.

Se mere

ALU Sliding Roof Udestue

ALU Sliding Roof er forsynet med skydetag i 8 mm sikkerhedsglas i et eller flere felter. Den særlige konstruktion med opadvendte spær får rummet til at virke større. De ekstra stærke profiler kan klare en meget høj snebelastning.

Har du behov for ekstra stor spændvidde, kan terrasseoverdækning ALU Sliding Roof leveres i helt op til 700 cm bredde og 500 cm dybde uden stålarmering.

Se mere

Wood Comfort Udestue

Wood Comfort er en traditionel udestue fremstillet i miljøvenligt limtræ. Alle vores udestuer kan leveres i mange forskellige udseender: med skrå hjørner; med faste vægge; med fladt tag eller rejsning på taget; etc. Alle udestuer fremstilles specielt til den enkelte kunde, så du har uendelige muligheder for at få nøjagtig den udestue, som du har drømt om og som passer perfekt til dit hus.

Wood Comfort kan forsynes med isolerede eller uisolerede skydedøre eller foldedøre, ligesom der kan isættes drej-/vippevinduer. Døre og vinduer kan være i aluminium, træ eller en kombination af disse to.

Se mere

ALU Comfort Udestue

ALU Comfort udestuen er fremstillet ved at sætte Alu Double skydedøre i en Alu Comfort terrasseoverdækning. Alu Comfort kan anvendes til helt eller delvis opvarmede udestuer og vinterhaver og er fremstillet uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Skydedørene er med 24 mm termoglas.

Har du behov for ekstra stor spændvidde, kan terrasseoverdækning ALU Comfort leveres i helt op til 700 cm bredde og 600 cm dybde.

Se mere