En udestue er et lukket “glashus”, der fortrinsvis er beregnet til at forlænge sommersæsonen, fra tidligt forår til sent efterår. DuNord Udestuer produceres i samarbejde med vores partner Aluxe® i Tyskland efter strenge kvalitetskrav.

Udestuerne laves specifikt til jeres projekt, således at I altid er sikker på at få noget som passer præcis til jer. Du kan selv stå for montering eller få en af vores samarbejdspartnere med speciale i montering af vores udestuer til at lave arbejdet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning og bistand. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på udestuer, terrasseoverdækninger eller ombygninger.

ALU Simple Udestue – vores lette model

ALU Simple Udestuen er fremstillet ved at sætte skydedøre i terrasseoverdækningen ALU Simple. Denne model er vores billigste fremstillet i aluminium, uden at der dog er gået på kompromis med kvaliteten. Skydedørene kan være enten med enkeltlags glas eller med termoglas.

Har du behov for ekstra stor spændvidde, kan terrasseoverdækning ALU Simple leveres i helt op til 7 meters bredde og 2,5 meters dybde.

Se mere

ALU Strong Udestue

ALU Strong Udestue er baseret på vores kraftigere kvalitet terrasseoverdækning – ALU Strong Terrasseoverdækning – fremstillet i aluminium, som leveres på specialmål og med enten varmeafvisende HeatStop termotag, 10 mm lamineret klart glastag eller 5 lags polykarbonat tagplader.

ALU Strong kan isættes næsten alle former for skyde- eller foldedøre, vinduer, terrassedøre, m.v. Du vælger selv fra vores store udvalg eller kontakt os for at få rådgivning.

Se mere

ALU Comfort Udestue

ALU Comfort udestuen er fremstillet ved at sætte skydedøre i en af vores terrasseoverdækninger. DNU12 er vores billigste fremstillet i aluminium, uden at der dog er gået på kompromis med kvaliteten. Skydedørene kan være enten med enkeltlags glas eller med termoglas.

Har du behov for ekstra stor spændvidde, kan terrasseoverdækning ALU Comfort leveres i helt op til 7 meters bredde og 7 meters dybde.

Se mere

Wood Comfort Udestue

Wood Comfort er en traditionel udestue fremstillet i miljøvenligt limtræ. Alle vores udestuer kan leveres i mange forskellige udseender: med skrå hjørner; med faste vægge; med fladt tag eller rejsning på taget; etc. Alle udestuer fremstilles specielt til den enkelte kunde, så du har uendelige muligheder for at få nøjagtig den udestue, som du har drømt om og som passer perfekt til dit hus.

Wood Comfort kan forsynes med isolerede eller uisolerede skydedøre eller foldedøre, ligesom der kan isættes drej-/vippevinduer. Døre og vinduer kan være i aluminium, træ eller en kombination af disse to.

Se mere