Wood Comfort Udestue

Wood Comfort Udestue er fremstillet med dansk produceret limtræ. Ideel til helårs udestuer og vinterhaver

FÅ ET TILBUD

Wood Comfort Udestue

Wood Comfort er opbygget af dansk produceret limtræ. Konstruktionen er i sig selv bedre isolerende end Aluminiumsudestuerne, da træs varmelednings-evne er dårligere (holder bedre på varmen).

Wood Comfort kan forsynes med termotagplader, alt fra 10 – 55 mm. Normalt vil vi dog ikke gå under 16 mm, for at være sikre på at undgå kondens på indersiden. Taget kan også forsynes med 28 mm termoruder. Dog kan bygningen så højest blive 3 m dyb, da vi helst vil undgå midtersprosser på taget.

Wood Comfort kan desuden udføres med tagpaptag og isolering mellem spærene. Dette giver en langt bedre isolering, som vil forlænge anvendelses­perioden betragteligt.

Wood Comfort kan forsynes med alle former for facader. Alt fra de uisolerede Alu Single til de isolerede Alu Double. Desuden kan Wood Comfort forsynes med plastelementer samt alm. døre og vinduer.

  • Fleksibel taghældning
  • Leveret grundet med farveløs Gori 11
  • Op til 1800 cm bred ud af et stykke limtræ
  • Glas 28 mm VSG
  • Polycarbonat tag 16, 25, 32 eller 55 mm – 5 lags struktur
  • Isolerede aluminiumsprofiler med integreret tagrende og nedløb
  • Tætninger mellem glas og profiler, udføres i EPDM gummi
  • Tilpasning mulig
Den hængslede væg- og tagrendeprofil sikrer en fleksibel taghældning. Dette er en af fordelene i forhold til sammenlignelige modeller fra andre leverandører.

Fleksibel taghældning

Tagkonstruktionen kan tilbydes med taghældninger fra 2 – 45 grader.

Tagdækning
Som standard tilbydes der polykarbonat tagmateriale; fra 16 – 55 mm.

Du kan desuden vælge Glastag. Standard glastag udføres med en 28 mm termorude med 6 mm hærdet ydreglas og 6,73 mm lamineret glas indvendigt. Dog maximalt 3 m lange.

Desuden er der mulighed for at vælge hele eller dele af taget som isoleret tag med profilbrædder indvendigt og tagpap udvendigt.

Alle vores terrasseoverdækninger kan kombineres med vores skyde- og foldedøre, således at du på et senere tidspunkt kan lave den om til en udestue. Se vort udvalg af skyde-/foldedøre for den bedste løsning for dig.

Terrasseoverdækningerne kan altid udvides med forskellige tilbehør, også når den allerede er installeret. Markise, LED-belysning, varmelegeme og/eller fast væg er nogle eksempler på de mange muligheder, der kan vælges.

Få et tilbud på overdækning

Tilbud

Ring for info
2570 1317