Udestueskolen – Inspiration

15 – Inspiration

Hold dine ideer flydende…

– Opret din unikke udestue

Når du designer og dekorerer din vinterhave, har du et godt tidspunkt til at lade form og fantasi slippe løs.

Det kan være interessant at lade alt gå i grønt og hvidt, så grænsen mellem ude og inde nærmest er væk. Eller lade naturen være en del af det indre: træ, sten og sand. Lav en Stenhøj med planter, trægenstande og andre naturlige materialer. Eller omvendt – dekorere dit udendørs rum i en ren og trendy stil, der helt modsætter det bløde og naturlige. Oprette smukke kontraster.

Hvis du har en terrasse uden for udestuen kan det være rart at skabe en flot overgang der. Lav en klippe, der fortsætter uden for glasdøren. Byg et espalier, der danner passage mellem udestuen og haven.

Måske du ønsker at give din udestue nogle ekstra grønne omgivelser med et espalier loft med vinstokke eller andre slyngplanter. Eller vil du ikke tage dig af planter? Kunstgræs giver problemfri blade året rundt.

En anden variation er naturligvis at fokusere på de ting, der bryder ud. Vælg lyse farver og usædvanlige materialer. Tilføj fx farvestrålende mosaikker i et hjørne. Byg simple podier og udsmykning med stof. Eller stram op med farverne og lav et meditativ japansk tankerum.

Uanset hvad du vælger, har du alle muligheder for at nyde din nye udestue. Fejre jul, omgivet af træer, åben dørene lige i tide til påske og tage ly fra regnbygerne på Sankt Hans aften.

Held og lykke med din nye udestue!